and the beggining of a new!

Nu är det snart slut på -08. Man börjar fundera. Har jag uträttat vad jag ville? Jo det har jag. Jag ville starkt byta arbete under det här året, och det har jag gjort. Trots att jag var livrädd för att misslyckas på det nya jobbet, men det gjorde jag inte!  Man kan mycket mer än man tror, det gäller bara att våga.
Jag läste en kurs i historia på distans, det gick bra och jag fick VG.  Det var ju inte så jäkla kul att plugga, men det var skönt när det var avklarat. Ungefär som med träning.


Har ni lyckats hålla era nyårslöften? Det har jag. Mitt löfte var nämnligen att  sluta upp med nyårslöften, de bryts ändå bara...

Vad ska man sätta för mål för det här året då? Ända sen jag var liten har jag älskar att skriva, och länge skrev jag massor av små krönikor, bara för mig själv,  men på senare år har det inte blivit så mycket. Men nu ska det bli ändring på det. Jag ska avsätta mer tid för att vara kreativ helt enkelt!  Jag ska njuta mer av vardagen. Ta vara på de små guldkornen i tillvaron, det är ju de som tillsammans förgyller livet. ..